Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J92a88n 43K22a54š89p50a86r

7. 2. 2018 10:26

Hezky jste to vystihl, pane autore. Někteří agitátoři oč byli za bolševika konformnější a tvořili jak na běžícím pásu, o to jsou po plyšáku větší hlásné trouby té jediné pravdy (jako třeba Svěrák st.). Asi dohánějí své revoluční manko (s křížkem po funusu). Ovšem u některých jen zírám, kam můžou klesnout, jako např. u Šteindlera a ostatních Sklepáků. Když srovnám jejich úžasnou satiru, jako je ještě předrevoluční "Na brigádě" z Pražské 5 a jejich nynější klip na podporu Drahoše, tak nevěřím vlastním očím... Rv

0 0
možnosti
NS

Zrejme jste sledoval jen podporu Drahošovych príznivcu a úplne Vám ušla manipulativní a dezinformační zemanovská kampan, která zase asi dost nepríjemne pusobila na druhou část voliču. Tech bylo 48% a to je na zpovykanou pražskou elitu docela dost , ne? A tak pisete-li o masivni antizemanovske stvanici, mrknete se treba i na tento clanek . http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/2375818-zdroje-jsem-mel-ale-zrovna-vcera-mi-zmizely-rika-autor-dezinformaci-lzive-e-maily.

1 1
možnosti
JB

J29i37r73i 29B72o37r

29. 1. 2018 19:32

Vám nikomu nevadí ta IV. cenová skupina? Ti lidé co zůstali na oslavném večeru vašeho prezidenta?To se může stát jen tady.:-/

4 4
možnosti

Velmi dobrý článek.

Na ty chybičky češtiny se s klidem vykašlete.

Těm, co se napsaný názor v článku nelíbí, začnou hledat pravopisné chybičky a hrát si na korektory. Důležité je, že ten názor i přes ty chybičky pochopili.

Karma.

10 2
možnosti
KP

Zasmál jsem se. Děkuji.R^R^

7 0
možnosti
Foto

Báječné R^ karma, tuplovaná !!

6 2
možnosti
VB

Tak já viděla i vystoupení pana Ringo Čecha, Hůlky, Trošky, M. Davida...a spousty dalších, třeba politiků, na parlametnichlistech atd...:-)

Jinak mě pan Zeman za svých pět let ouřadování nepřesvědčil, ani jeho blízké osoby, ale respektuji volbu lidu :-) Hlavně, že už je po, mějte se.:-)

5 0
možnosti
JK

Úžasné, pane Zemlinere. Opravte si ovšem, prosím, do ZemanovY náruče, nebo budou mít pravdu ti, kteří tvrdí, že Zemanovi stoupenci jsou..., prostě neumí gramatiku. Když si nejste jistý, nahraďte slovo v přívlastku slovem matčiny - takže matčiny náruče, tudíž Zemanovy náruče. Můžete použít i slovo otcovy, ale z toho byste zřejmě nebyl moudrý.

Občas někdo namítá, že gramatika není podstatná, že je důležité myšlenka. Já si ale říkám, jak může někdo správně uvažovat, když se nedokáže naučit ani gramatiku

7 2
možnosti
Foto

S téměř železnou pravidelností ve svých plamenných traktátech nevoliči pana Drahoše bohužel až k smíchu dokazují své vědomostni pole...za prezidenta TGM se znalost jazyka neházela za hlavu...pan autor je paňák, co se nestydí si vzít jeho oblibenou píseň do klávesnice a vlastenecky se tu kasat...aniž je pro něj jazyk důležitý. ...co dodat. Opravdu pak těžko ctít a kopat pod koberec věty, že chabé vzdělání.

3 8
možnosti
Foto

Jen bych prosil vysvětlit, proč lid v okresech, kde je nízká nezaměstnanost, fungující průmysl atd. volili Drahoše, kdežto lidi z krajů a lokalit, kde je vyšší nezaměstnanost a horší možnost sehnat práci, volili Zemana. Vždyť on a jeho vláda může za to, že se jim tak zle daří a když se to nevymění, zlepšení nebude. A oni ne, chceme Zemana.

Nezdá se Vám, že je to myšlení naruby? Tedy - jaksi méně inteligentní?

Nebo doufají v zázračný obrat? Proč? Není lepší pobírat podporu?

A pro pana autora jsem vybral říkanku z díla Jiřího Oulíka:

Leden:

Sáně sáně z velký stráně - pozor na ně!

Běž se hochu radši schovat, porazí tě na hlavičku

jakpak budeš maturovat?

A za blog: Rv

2 13
možnosti
VB

Zde jsou vize pana Drahoše:

https://www.jiridrahos.cz/moderni-bezpecny-stat/

Co tam je pro ty "méně inteligentní" ? Jinak lidi pobírající dávky asi k volbám moc nechodí.

A navíc - teď je asi nejnižší nezaměstnanost za posledních X let, skoro se chce říci (byť je to blbost) po 5 letech prezidentování pana Zemana. Tak co by pan Drahoš přinesl v této oblasti za změnu ?

3 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3377x
Obdivovatel Winstona Churchilla, Friedricha Augusta Hayeka a odvahy jít proti proudu.

Seznam rubrik